Szűrés

A(z) OLED TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az LG játékosok igényeire szabott, 42 hüvelykes OLED televíziója

2022. május 24. -

Az LG népszerű tévé-termékcsaládjának legújabb kiadása, a C2-es sorozat az OLED-készülékek közt egyedülálló, 42 colos modellel bővült. Az új készülék kiváló választás lehet a gamerek számára, mivel mérete és funkciói kifejezetten ideálissá teszik konzolos és PC-s játékokhoz. A tévé többek közt például lehetővé teszi a Dolby Vision által támogatott játékot is 4K felbontásban, 120 Hz-en.

Kulcsszavak: LG, LG Electronics, OLED TV
Tovább

Az LG az idén is számos Red Dot dizájndíjat nyert

2022. március 29. -

Az LG Electronics (LG) az idén is számos elismerést kapott formatervezési megoldásaiért: ezúttal 25 Red Dot díjat gyűjtött be, ráadásul a világ egyik legjelentősebb termékdizájn-megmérettetésén a vállalat három készüléke — egy továbbfejleszthetőségi opcióval kibővített mosó- és szárítógép-együttes, az LG DualUp Ergo monitor, valamint egy, a Lifestyle-termékcsaládba tartozó OLED tévé — is kiérdemelte a verseny legjobbjainak járó Best of the Best díjat.

Tovább

A 6. generációs új P5 Gen AI képfeldolgozó rendszer kiváló képminőséget garantál

2022. január 30. -

A Philips TV a teljesítményjavító megoldások széles skáláját vonultatja fel annak érdekében, hogy az új Philips OLED807-es Ambilight sorozat megőrizze a díjnyertes minőségi jellemzőket. A továbbfejlesztett 6. generációs P5 AI képfeldolgozó rendszeren túlmenően, az OLED807 a legújabb OLED-EX panellel készül.

Tovább

Az AVForums olvasói a Philips OLED TV-re szavaztak

2021. december 1. -

Pontosan három évvel a legutóbbi shoot-out* – és szintén egy Philips OLED TV győzelme – után most a vezető AVForums.com weboldal szakértő olvasói a Philips OLED+936-ost választották győztesnek egy különleges TV shoot-out során, amelyben négy vezető gyártó legjobb OLED készülékei vettek részt.

Tovább